Therapie in Assen

Wij werken met veel verschillende methoden en technieken, en wij passen de behandeling aan op de persoon. Toch zijn er drie elementen die altijd terugkomen:

  • Autonomie, over jouw grenzen en je eigen verantwoordelijkheid;
  • Beweging, je gaat het doen, op onderzoek, aan de slag; en,
  • Contact, je zult het contact met jezelf of met de mensen om je heen herstellen.

Ook belangrijk in de behandeling is het genieten van het resultaat dat je boekt. Je zult al vroeg in de behandeling belangrijke stappen zetten – daar gaan we niet zomaar aan voorbij, dat succes verdient aandacht.

Autonomie

Je zult in de behandeling merken dat autonomie voor een deel gaat over jouw talenten en kwaliteiten, en dat tegelijkertijd je het aan jezelf verschuldigd bent verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. In onze ogen de enige manier om ervoor te zorgen dat je ook na behandeling vooruit kunt.

Beweging

We blijven niet stilzitten in de behandeling: je gaat op onderzoek uit, je gaat dingen op een nieuwe manier ervaren, je gaat dingen uitproberen.

Contact

In veel gevallen is het zo dat je het contact met jezelf kwijt bent. Dat is ook heel voorstelbaar, het is lastig om te weten wie je bent, wat je wilt en er daarna ook naar te handelen. In veel gevallen is het ook wel confronterend, want diegene aan de binnenkant klopt meestal niet met je leven aan de buitenkant. En dat moet weer in balans komen.

Kijk ook hier eens voor therapie

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Assen. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact Psycholoog Assen

Wil je meer weten over Therapie in Assen? Bel of mail Psycholoog Assen voor informatie of een afspraak.