Psycholoog Assen

Psycholoog Assen – Gijs Lakeman

Anderen en ikzelf zien mij als een sensitief en positief ingesteld persoon die niet snel opgeeft, leergierig is en die graag resultaat wil behalen. Verder vindt mijn omgeving mij eigenwijs. Dat zie ik zelf anders maar het is mij dusdanig vaak verteld dat het wel waar moet zijn.

Begin als psycholoog

Mijn werkzame leven begon in de IT maar ik kwam er al snel achter dat mijn hart in de psychologie lag en het helpen van mensen. Mijn MSc Psychologie heb ik behaald naast een 36 urige werkweek en het opbouwen van een mooi gezin. Inmiddels ben ik bijna 18 jaar samen met mijn vrouw en hebben we samen twee, naar mijn mening, mooie dochters gekregen die inmiddels 9 en 11 zijn.

Hoewel ik een erg gelukkig leven leidt is ook mijn leven is niet zonder problemen geweest natuurlijk. Reeds op jonge leeftijd (10) kwam ik erachter dat je jezelf kunt vormen door anders te denken over gebeurtenissen. Dat je gevoel verandert als je je gedachten en gedrag aanpast en dat het heel bevrijdend kan werken om bepaalde zaken in het leven die je niet kunt of wilt veranderen te accepteren zoals ze zijn. De therapievormen die ik geef, cognitieve therapie en ACT, sluiten daar naadloos op aan.

Mijn werkwijze

Als je bij mij in therapie komt kun je er zeker van zijn dat je een gedreven persoon aan je zijde hebt staan. Het doel van mij is om mensen zoveel mogelijk hun eigen therapeut te laten worden. Niet door één of twee problemen op te lossen maar door je te leren hoe je problemen op kunt lossen.

Contact met Gijs – Psycholoog Assen

Mijn psychologen praktijk zit op De Vaart  N.Z. 60, 9401 GP in Assen. Heb je nog vragen of wil je wat weten over Psycholoog Assen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.