Heb je een klacht over Psycholoog Assen?

Wij zijn  aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat wij werken volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Afspraken over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat je, ondanks onze zorgvuldigheid, een klacht hebt over onze praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met ons bespreken. Wij staan open voor jouw ervaring en zullen altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen.

Klachtenfunctionaris Psyned

Komen wij er samen niet uit, dan kan je ook terecht bij de klachtenfunctionaris van Psyned. Zij kunnen bemiddelen, kijk voor de volledige procedure op de website van Psychologen Nederland waarbij wij zijn aangesloten.

Beroepsvereniging

Je kunt ook een klacht melden wij de beroepsvereniging waar wij zijn aangesloten en dat is het NIP. Het College van Toezicht van het NIP behandelt je klacht. Kijk op de website of neem contact op met Rosalinde Visser, zij is binnen het NIP verantwoordelijk voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer (020) 410 6222.

  • Yvonne: NIP registratienummer: 16132
  • Gijs: NIP registratienummer: 227570

Contact Psycholoog Assen

Heb je nog vragen of wil je weten of wij je kunnen helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.