Coaching bij Psycholoog Assen

Eigenlijk een raar idee

Dat je alles alleen moet doen. Als het om ‘het leven’ gaat vinden we het vreemd als je je zo nu en dan laat begeleiden. Of het nu gaat om werk of je privé-leven; je moet het zelf maar kunnen. Dat is raar, want op alle andere vlakken is het heel normaal dat je hulp inroept. Of het nu gaat om leren gitaar spelen, het vinden van de juiste school voor je kinderen of het kiezen van een hypotheek. Je schakelt mensen in die je helpen. Omdat het geen schande is dat je het niet helemaal zelf kunt.

Coach Assen verrijkt je leven

Het is hartstikke lastig om naar je eigen leven te kijken. Je zit er de hele dag middenin. Even afstand nemen, een spiegel voorgehouden krijgen, een andere blik krijgen, kan heel verfrissend werken. Omdat je de hele dag midden in dat leven zit, lijkt het wel alsof het het enige mogelijke leven is. Veel mensen vergeten in de loop der jaren dat er op elk moment genoeg te kiezen is. Grote, maar ook kleine keuzes die je leven een heel andere kleur kunnen geven. Coach Assen geeft je de ruimte om even adem te halen en om je heen te kijken.

Momenten voor reflectie

Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd gecoacht te worden. Maar er zijn momenten in ieders leven dat het allemaal even bij elkaar lijkt te komen, waarop je vast lijkt te lopen of de regie over je eigen leven een beetje verliest. Dat zijn momenten waarop een coach je helpt betere beslissingen sneller te nemen, de juiste zaken aan te pakken en die dingen te veranderen waardoor het allemaal weer klopt.

Contact Psycholoog Assen

Meer weten over Coach Assen? Bel of mail naar Coach Assen ter attentie van Gijs of Yvonne.