Tarief en vergoeding van therapie bij Psycholoog Assen

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een eventuele vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. Verder ben ik aangesloten bij het NVPA (Het Nederland Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen) waardoor ik door een aantal zorgverzekeraars vergoed word, bekijk het vergoedingen overzicht.

Je kunt ook op andere plekken te rade voor vergoeding. Bijvoorbeeld bij het UWV,werkgever of via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget.

Betaling

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED.

Als je nog vragen hebt over vergoeding, of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: neem contact op met de praktijk. Mijn praktijkassistente staat je graag te woord.