Psycholoog Assen

Mindfulness in Assen met Yvonne Willems

Bij Mindfulness onderzoeken we jouw drijfveren, emoties en lichaamssignalen. Aan de hand van concrete situaties die je tegenkomt in het dagelijkse leven vinden we de oorsprong van jouw ongemak. Tegelijkertijd ontdek je hoe je obstakels in je gedrag en emoties om kunt zetten. Dit allemaal om ruimte te geven aan minder prettige gevoelens en om deze te accepteren. Zodat ze lichter worden en minder energie en aandacht vragen.

Een evenwichtige samenhang tussen eigen gedachten, gevoelens en lichaam opent nieuwe mogelijkheden en wegen naar meer zingeving, geluk en een zinvoller bestaan.

Wil je meer weten over mindfulness, kijk dan ook even op minned.nl, daar vind je alle informatie over Mindfulness, en een aantal handige oefeningen om meteen te proberen.

Meer weten over Mindfulness in Assen? Bel of mail naar praktijk Psycholoog Assen ter attentie van Yvonne Willems.

Tel: 0592 - 20 10 18

Collardslaan 6
9401 GZ Assen

Over mijzelf

Psycholoog Assen

Ik ben als psycholoog gefascineerd door menselijk gedrag: hoe doen mensen wat ze doen, en waarom, wat hopen ze te bereiken?
Yvonne Willems

Partner van:

PSYNED | Psychologen Nederland

Lid van:

NIP

RBCZ

RBCZ

Naar een psycholoog?

Je doet er in alle gevallen van psychologische klachten verstandig aan de stilte en de eenzaamheid van je klacht te doorbreken. Ook al heb je soms het gevoel dat mensen denken dat je je aanstelt,...
lees meer over klachten

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met mij op!